За нас

Pampiland.bg е сайт занимаващ се с внос и разпространение на детски продукти. Основната ни цел е да Ви доставим всичко необходимо за Вас и Вашето дете. Важно е да отбележим, че част от предлаганите от нас продукти са внос от Англия, Белгия, Германия, Италия, Гърция и др. и не подлежат на коментар относно качеството.

Работим в цялата страна, като изпращаме поръчаната стока с куриерски фирми за Ваша сметка. Също така може да се възползвате от услугата ни „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА“, валидна само за гр. София.

В случай, че не откривате търсения от Вас продукт, можете да се свържете с нас чрез фейсбук страницата ни „Pampiland.bg“ , чрез търсене във фейсбук месинджър на @pampiland.bg или на телефон 0879267829.

Не се колебайте да се свържете с нас за съвет относно използването на някои от продуктите, които предлагаме. С радост ще ви обърнем внимание!

Също така ще заменим всеки продукт, които не ви е нужен. И то БЕЗ ВЪПРОСИ! Разбира се, не трябва да бъде нарушена опаковката му. (например памперси, които сте закупили в повече, а вече са малки за вашето дете и др.)