БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С НАШ ТРАНСПОРТ САМО ЗА ГР. СОФИЯ.

За гр. София доставяме с наш транспорт, до Ваш домашен или работен адрес и доставката е БЕЗПЛАТНА в случай, че поръчката ви е на минимална стойност от 100лв. Ако поръчката ви е под минималната стойност се начислява такса – „Доставка с наш куриер“ в размер на 5лв. Безплатните доставките в гр. София се извършват в работни дни от Понеделник до Петък, като времето за доставка от финализираната поръчка варира между един и пет работни дни. За да изберете този начин на доставка, при завършване на поръчката си изберете полето „Безплатна доставка“ или ако поръчката е под обявената минимална стойност – „Доставка с наш куриер

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА САМО ЗА ГР. СОФИЯ

ЕКСПРЕСНИ доставки в гр. София извършваме всеки делничен ден от седмицата, като при избор на този тип услуга, следва да заплатите такса в размер на 15лв. За да изберете този начин на доставка, при завършване на поръчката си изберете полето „Експресна доставка“.В зависимост от натовареността доставката се извършва до 24 часа след завършване на поръчката. Наш сътрудник, ще се свърже с Вас, за да уточните начина, часа и деня на доставка.

ДОСТАВКА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА “ЕКОНТ”

При финализиране на поръчката може да посочите, офис на Еконт или домашен адрес във вашето населено място, където да получите пратката си, като цената за куриерската услуга е за Ваша сметка.

  • Поръчка направена чрез ЕКОНТ в делничен ден / работен ден се изпраща в рамките на един до три работни дни.

Данните, които предоставяте (телефонен номер, адрес и e-mail), ще бъдат използвани само и единствено за обработване на поръчката и няма да бъдат предоставяни на трети лица /освен куриерската фирма, която извършва доставката/

Разходите за доставката чрез куриер на ЕКОНТ, или в различен ден от определените дни за безплатна доставка в гр. София, са за сметка на ПОЛУЧАТЕЛЯ.

Всеки изпратен продукт е с опция Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

*При поръчка се добавя такса “Обработка и Опаковка” в размер на 1,5% към общата стойност на поръчката.

 Моля обърнете внимание, че успешната доставка зависи от точността на данните за контакт с Вас (имена, адрес, телефон) и www.pampiland.bg нe носи отговорност при проблем с доставката поради недостатъчно или неверни данни за контакт с клиента.

Към всяка поръчка прилагаме касов бон, а при желание от ваша страна може да добавим и данъчна фактура /трябва да го заявите, като коментар при поръчката/

При възникване на въпроси свързани с артикулите, начина на заплащане, или доставка с различна куриерска фирма от ЕКОНТ, може да се свържете с нас на телефон 0879267829 или на електронна поща:  info@pampiland.bg

Връщане на стоки

Всеки потребител, направил покупка в www.pampiland.bg , има право да върне поръчаните от него продукти ,в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите.

Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ. В случай, че желаете да върнете закупени от www.pampiland.bg стоки се свържете с нас на info@pampiland.bg или 0879267829.